Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Introductie

Boskalis is wereldwijd actief en een leidende onderneming op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening. De Offshore Energy activiteiten nemen een steeds belang-rijkere plaats in. Door haar brede portfolio van specialistische activiteiten, in combinatie met innovatieve totaaloplossingen is Boskalis een expert en toonaangevend binnen haar marktsegmenten. De planmatige uitvoering van de strategie is een belangrijke pijler onder het succes van Boskalis.

Begin 2014 heeft Boskalis het Corporate Business plan 2014-2016 geformuleerd. De actualisering van de strategie (Focus, Expand & Strengthen) is een logisch vervolg op de afgeronde planperiode 2011-2013 in combinatie met de succesvolle acquisitie van Dockwise en de lopende integratie daarvan. Dockwise is wereldwijd marktleider op het gebied van zwaar maritiem transport voor de on- en offshore sector. Boskalis biedt een breed dienstenpakket voor klanten in de olie- en gassector. Met Dockwise zijn er nieuwe strategische mogelijkheden voor versnelde groei van de offshore dienstverlening. Boskalis kan voor haar klanten ‘grenzen verleggen’ en hen onder steeds complexere omstandigheden wereldwijd bedienen met optimale inzet van mensen en materieel (assets). In het hogere marktsegment is behoefte aan hoogwaardige diensten en innovatieve en duurzame oplossingen, waarbij steeds meer toegevoegde waarde dient te worden geleverd (added value). Dit sluit naadloos aan bij onze missie en visie.

Toegevoegd aan Mijn verslag Voeg toe aan Mijn verslag