Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
Boskalis jaarverslagen 2012

Beleid en doelstellingen

Met onze primaire werkzaamheden zetten wij ons om wereldwijd onze oplossingen duurzaam te ontwerpen en te realiseren. Daarnaast ondersteunen we waar mogelijk lokale gemeenschappen. Met maatschappelijke sponsoring en donaties investeren we in onderwijs en kennisoverdracht.

Boskalis begeleidt jaarlijks stagiaires, afstudeerders en promovendi. In 2013 zijn dit er 130 geweest (2012: 95). Boskalis kent een jarenlange traditie in het steunen van wetenschappelijk onderzoek dat van belang is voor onze sector. Al of niet in brancheverband voeren we samen met kennisinstituten en universiteiten (fundamenteel) onderzoek uit en delen we kennis via lezingen en presentaties. Aan de TU Delft financieren we (deels) een baggerleerstoel en stellen we een wetenschappelijk medewerker beschikbaar. In 2011 is een duo-docentschap tussen de TU Delft en de Universiteit van Wageningen opgestart.

Toegevoegd aan Mijn verslag Voeg toe aan Mijn verslag